Kanske var det inte läkaren som stod för mordet på Jackson ...Jag har ju rapporterat att man tror att det var Conrad Murray (Jackson's privata läkare) som var misstänkt för mord, men så är inte fallet längre. Iallafall är inte ensam huvudmisstänkt. Nu är även en av Michael Jackson's assistenter misstänkt.
 Murray nekar till att han mördat King of Pop - såklart ! - men han säger dock att han gett honom propofol. Enligt Conrad hade han ständig uppsikt över Michael's kroppsvärden.

 Han menar istället att hans arbetsgivare vaknade tidigt på morgonen doktorn hunnit komma & bad en assistent ge honom en smärtstillande medicin som han gick på. Demerol, tydligen. Enligt källan ska assistenten ha gett stjärnan va dhan önskade & man tror att det är kombinationen av de båda medicinerna som orsakade hjärtstilleståndet, men det tycker jag personligen låter ganska konstigt, med tanke på att han säkert fått det tidigare (eftersom att han bad sepcifikt om denna) & dessutom gick han ju på många olika mediciner under den. Men jag vet inte.


Källa: Starlounge

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0