English breakfast.

Hej & godmorgon bloggen.
Just nu har vi någon kvinna från BB påväg här hemma, som hjälper till att mata Jakob (bäbisen). Stackarn får värmeslag så fort att han skriker jättemycket. Jag vet inte hur många gånger som jag vaknade tidigt imorse 6 inte fattade vem som skrek. Känns sjukt ovanligt att ha en liten bäbis här hemma igen. För när Emil först kom till oss var han ju till & med runt ett till två år.

 Hade tänkt att fixa lite ' english breakfast ' till resten av familjen, men kruxet var ju bara det att jag sov SÅHÄR mycket längre än dom andra. När jag väl var uppe så kom jag ju också på att jag faktiskt inte kan steka ägg. Bacon kan jag fixa, men inte ägg. Hum, känns lite löjligt att inte kunna steka ägg, det är ju liksom en basic sak. Aja, nu ska jag gå & käka. Har inte ens käkat frukost än & klockan är ju tiiep tjugo i två ?!
Vad ska ni göra idag då ? ♥


Kommentarer
Postat av: moa

sv: oh yeah! den ägde ut allt och alla :) nej men den var så jävla bra :D satt och kollade som ett barn som aldrig sett godis förut, du måste se den :)

2009-10-31 @ 15:35:24
URL: http://pieceofmoa.blogg.se/
Postat av: ♥ Lill-smeds - Fotar och designar bloggar ♥

Allt bra med dig idag??

2009-10-31 @ 16:20:09
URL: http://jessicalillsmeds.se
Postat av: CLIP

ja det är det verkligen!hoppas du blev nöjd, nu har jag fixat så att du inte behöver skriva <center></center> när du lägger in rubriken, om du inte vill göra det, det gjorde jag också ett tag, men nu är den "automatiskt" i mitten:)

2009-10-31 @ 17:21:15
URL: http://clip.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0